Din Bestilling

 • 1

 • 2

 • 3

  Kontaktinformasjon

  Foretrukket Timeavtale

  Detaljer

  • SynsprøveLinsekontrollVurdering av tørre øyneAnnet

  Fyll inn skjema, så kontakter en av våre medarbeidere deg for å bekrefte din bestilling.

  Du kan også ringe oss for å bestille synstest:

  77 60 19 40

  Optik Sentrum

  Optik Spesialbutikken er en lokal optikerkjede i Nord-Norge, som ble grunnlagt av Roald Skogvik i 1967 i Tromsø sentrum, ved Stortorget. Etter bybrannen ble butikken flyttet til Ribeegården, i 1997 flyttet vi inn i Havnegata 2, hvor vi er i dag. Samme året etablerte vi også butikk på Jekta Storsenter.

  Grunnen til vår suksess er at vi leverer god kvalitet i alle ledd, synsprøver, briller, linser, svaksynsoptikk og ikke minst yter vi god service. Vi har fokus på at du som kunde alltid skal føle deg vel og bli godt ivaretatt hos oss. Vi samarbeider derfor med de beste leverandører på markedet innen glass og instrumenter.

  Briller/linser er ikke lengre kun for de som har synsutfordringer, men er også et moteplagg. Vi holder oss til en hver tid oppdatert på det siste av mote og trender innenfor innfatninger og solbriller.

  Hos Optik Spesialbutikken i sentrum har vi fem dyktige optikere, en verksted-optiker og en deltids ansatt. Vi har et eget verksted der vi reparerer briller (lodding, oppretting, lakkering, polering og utskifting av deler) og vi sliper selv brilleglass for dine briller. De ansatte møter deg med et smil, og du som kunde er alltid i fokus.

  Kontakt

  Havnegt 2, 9008 Tromsø
  • Mandag
   09:00-17:00
  • Tirsdag
   09:00-17:00
  • Onsdag
   09:00-17:00
  • Torsdag
   09:00-17:00
  • Fredag
   09:00-17:00
  • Lørdag
   10:00-15:00
  • Søndag
   Stengt

  Møt teamet

  Aksel-Roald er vokst opp i optikerbransjen. Han startet på verkstedet i en alder av 6 år. Aksel-Roald tok sin utdannelse i Østerrike og Danmark, med videreutdanning i Norge. Han har en spesiell interesse i barn, samsyn, svaksynsoptikk og sport og syn. Da han kom tilbake til Norge så han behovet for å videreutdanne seg innenfor Tørreøyne syndromet.

  Aksel Roald

  Roald flyttet tilbake til Tromsø 1967 og etablerte sin første butikk. Han var en av de første i Norge/Europa som startet med tilpasning av kontaktlinser. Roald har et stort engasjement for faget, og har hele tiden tatt videreutdannelse. Han har sine faste kunder som kommer fra land og strand for hans ekspertise på øyehelse og samsyn.

  Roald

  Anil er utdannet Optiker fra India og har tatt videreutdanning i Norge. Anil var i Norge fra 2004 til 2008, hvor han jobbet i Oslo. Etter noen år i hjemlandet bestemte han seg for å flytte tilbake til Norge, mye på grunn av klimaet. Han jobber på verkstedet og i butikken. Han har jobbet i vårt team siden 2017.

  Anil

  Ole Petter er vår altmulig mann, og har jobbet for Optik Spesialbutikken i over 25 år, på verkstedet og i butikken. Ole Petter er vår petimeter, han tar utfordringer med tilpasning av briller, og er kjent over hele Nord-Norge for sin ekspertise og nøysomhet.

  Ole Petter

  Spørsmål?

  Hvis du allerede er kunde hos oss, vennligst oppgi fødselsdato i kommentarfeltet for raskere håndtering av forespørselen din.